S-au împărțit taberele la Real. Cine-l vrea plecat pe Zidane

Zinedine Zidane
Zinedine Zidane

Se discută din ce în ce mai mult despre o plecare a lui Zidane de la Real Madrid, iar vestiarul echipei deja s-a îmărțit.

După două sezoane remarcabile, în care Zidane a câștigat cu Real Madrid majoritatea titlurilor puse în joc, anul acesta nu pare să fie anul Realului. Echipa antrenată de francez e pe locul 4 în campionat, la 19 puncte de liderul Barcelona.

Astfel, în urma sezonului modest, au apărut mai multe voci care au declarat că aventura lui Zinedine Zidane la Real Madrid este aproape să se încheie.

Tabăra titularilor VS Tabăra rezervelor

Nu doar suporterii și oamenii din presă au opinat în legătură cu destinul antrenorului francez. Jucătorii lui Real Madrid s-au împărțit în tabere. Printre susținătorii lui Zidane se numără Cristiano Ronaldo, Karim Benzema, Marcelo, Luka Modric, Gareth Bale, Rapharel Varane și Keylor Navas. De partea cealaltă, există și jucători nemulțumiți de antrenorul Zidane, în special pentru faptul că nu primesc atâtea minute pe câte și-ar dori. Printre aceștia se numără: Isco, Marco Asensio, Lucas Vazquez, Dani Ceballos și Mateo Kovacic. 

Sergio Ramos, căpitanul madrilenilor s-a declarat imparțial, alegând astfel să păstreze relațiile intacte cu antrenorul, președintele și colegii.

[citeste si]

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel