S-a trezit cu ursul în pragul casei. Reacția femeii a devenit virală: "Uită-te la tine! Fii băiat bun și închide ușa"

foto: Freepik
foto: Freepik

O femeie a uimit cu atitudinea relaxată cu care a "întâmpinat" un urs pe care l-a găsit în fața ușii.

Un videoclip captivant a devenit rapid viral pe internet după ce o femeie a surprins un moment cu totul neașteptat. În timp ce se afla liniștită în locuința ei, un urs negru i-a făcut o vizită și s-a așezat în fața ușii, încercând să forțeze mânerul cu botul. Ceea ce a uimit pe toată lumea a fost reacția relaxată a femeii în fața unui animal sălbatic.

Ceva ce nu vezi în fiecare zi

În imagini se poate vedea cum ursul stă liniștit în fața ușii, iar femeia îi vorbește cu o voce calmă și plină de afecțiune, de parcă ar fi vorba despre un animal de companie obișnuit. „Uită-te la tine!”, repetă ea cu o voce plină de căldură, făcând ca ursul să pară că se relaxează și mai mult, așteptând parcă să primească tot mai multe vorbe dulci.

@susankehoe1 Bear closes front door! He came for a visit this spring! #love #bear #cute #entertainment #teddy #wildlife #country #viral #video #cnn @cnn.official #nytimes #watch #camping #hiking #walking #indian #animals #laugh #smile #funny #comical #mountains #outdoors #peace #door #security #furry #nature #environment #woods #forest ♬ original sound - Susan Kehoe

La un moment dat, femeia îi cere ursului să închidă ușa și să plece: „Fii băiat bun și închide ușa. Nu, scumpule! Ușa! Așa!”. Iar animalul face asta... pe loc!

Scena neobișnuită a stârnit reacții de uimire și admirație în rândul internauților din întreaga lume. "Ce copil ascultător!", "Un urs ca un câine", "Uite cum închide ușa, ce repede l-a dresat doamna!" - sunt doar câteva dintre sutele de comentarii.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel