S-a dezlănțuit Iadul pentru un social-democrat. Executare la foc automat

Primarul comunei sucevene Cornu Luncii, filmat în timp ce scuipă și înjură o femeie, nu doar a fost exclus din PSD, ci și s-a ales cu un dosar penal pentru purtare abuzivă.

Scenele halucinante filmate în clădirea primăriei, unde bătrâna mersese să rezolve o problemă pe care o are cu casa, au șocat o țară întreagă, astfel că poliţiştii suceveni s-au autosesizat şi au deschis o anchetă în acest caz, întocmind pe numele primarului Gheorghe Fron dosar penal.

Totodată, Biroul Politic Permanent al PSD Suceava a decis excluderea din partid a primarului.

"Biroul Politic Permanent al PSD Suceava a decis în seara aceasta excluderea din partid a domnului Fron Gheorghe. Organizaţia PSD Suceava regretă situaţia apărută în cazul domnului primar al comunei Cornu Luncii", se arată în comunicatul semnat de purtătorul de cuvânt al PSD Suceava.

[citeste si]

Primarul va fi supus și unor controale de la prefectură. Prefectul județului Constantin Harasim a dispus efectuarea de verificări prin Corpul de control " în vederea identificării problemei care a stat la baza declanşării conflictului şi dacă aceasta va intra în atribuţiile legale ale instituției vor fi dispuse măsuri conforme", scrie Obiectivdesuceava.ro.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience
Iti place noua modalitate de votare pe dcnews.ro?

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel