S-a decis viitorul lui Marian Oprișan în PSD!

Marian Oprişan a fost reconfirmat vineri după-amiază în fruntea Organizaţiei Judeţene a Partidului Social Democrat Vrancea. Acesta nu a avut contra-candidați și din acest motiv a propus ca alegerea sa să fie făcută pe baza unui vot deschis. Toți cei prezenți în Sala Balada, acolo unde a avut loc Conferința Județeană a Organizației PSD Vrancea, au votat pentru Marian Oprișan.

După reconfirmarea în funcţia de preşedinte al PSD Vrancea, Marian Oprişan a ținut să le mulțumească celor prezenți pentru încrederea acordată. Totodată, președintele PSD Vrancea a ţinut să sublinieze faptul că Moldova nu are șanse să se dezvolte fără infrastructură.

"De 30 de ani mă rog de toate guvernele României, de stânga sau de dreapta, să facem autostradă şi aeroport. Fără autostradă şi fără aeroport nu vine nimeni să dezvolte Vrancea, Brăila, Galaţi, Vaslui sau Botoşani. Noi, moldovenii, am rămas cu buza umflată de la 24 ianuarie 1859, când ne-au păcălit să le dăm capitala ţării la Bucureşti. Atunci au făcut mari promisiuni Moldovei. De atunci şi până acum, de 161 de ani, cei de la Bucureşti  nu s-au mai ţinut de cuvânt niciodată faţă de Moldova", a declarat Marian Oprișan.


Referindu-se la alte regiuni istorice ale României, Președintele PSD Vrancea a spus că "în Transilvania sunt 11 aeroporturi, şi între timp se nasc 2 autostrăzi".

În context, Oprișan a arătat că doar un program de dezvoltare al ţării pe termen lung, care să devină obligatoriu pentru toate guvernele viitoare, indiferent de  culoarea politică, este singura soluție pentru România.

"Să facem un program naţional de dezvoltare al României, pe termen lung, pe cel puţin 30-50 de ani, să stabilim care sunt politicile prioritare în fiecare domeniu de activitate, cădem toate partidele politice de acord asupra lor. Mergem la Parlament, adoptăm o lege cu două treimi, în aşa fel încât să devină obligatorie pentru toate guvernele ţării, indiferent că sunt de stânga sau de dreapta", a mai spus Marian Oprișan.

Președintele PSD Vrancea a afirmat că, deși în partid sunt oameni foarte buni, "cu vocație de constructori", marea greşeală este lipsa de comunicare.


"Noi am crezut că dacă muncim și nu greșim foarte mult, oamenii vor aprecia. Din păcate, noi am muncit și ne-am ales cu înjurături. Mai eficientă a fost chestia cu plăcuța suedeză pe care acum le-o trasferăm la PNL, le predăm ștafeta!", a spus Marian Oprișan.

Acesta a precizat că social democrații trebuie să facă totul pentru a demonta minciunile liberalilor

"Va trebui, în organizaţiile noastre, să o luăm din nou, de la cătun, la sat, la comună, la oraş, la municipiu, să ne întoarcem la oameni, în casele lor, să vorbim cu ei şi să le explicăm cine le vrea cu adevărat binele (...) Activismul nostru politic, începând de astăzi, trebuie să se modifice. Trebuie să ne întoarcem la ceea ce ştim noi să facem cel mai bine: să vorbim cu oamenii, să le spunem că în țara asta PSD guvernează pentru români, iar PNL pentru străini", a mai spus Marian Oprişan.


La Conferința Organizației Județene a PSD Vrancea care a avut loc vineri, 7 februarie 2020 la Sala Balada din Focșani au fost prezenți aproximativ 405 de delegați.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel