S-a aflat acum! Fodor l-a dat de gol pe Bontea, după ”Asia Express”

Asia Express
Asia Express

Sorin Bontea și Răzvan Fodor au trăit o aventură nebună în „Asia Express”, iar, la final, au venit în România cu marele premiu în valoare de 30.000 euro. Recent, s-a aflat când a primit Sorin Bontea porecla „tăticul”.

În sezonul 3 „Asia Express”, Răzvan Fodor și Sorin Bontea au format o echipă imbatabilă, pentru care nicio misiune nu a fost prea grea. Cei doi și-au unit forțele și au trecut prin toate probele.

Sorin Bontea a fost la început sceptic cu privire la capacitățile sale fizice, dar săptămânile petrecute în competiție i-au demonstrat că este la fel de rezistent ca mulți alți concurenți.

Recent, Răzvan Fodor a postat pe pagina sa de Facebook un clip video realizat în aeroportul din Turcia, unde au făcut escală, cu puțin timp înainte de-a ajunge în Filipine pentru „Asia Express”.

Se pare că Sorin Bontea s-a ales cu porecla „tăticul" încă din aeroport, iar Răzvan Fodor a avut grijă să-l țină pe părintele său spiritual departe de tentațiile din Turcia, cum ar fi baclavalele, notează a1.ro.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel