Ryanair restaurează 40% din zborurile programate. Măsuri speciale pentru pasageri și angajați

Ryanair revine treptat la un program normal de zbor, dar cu măsuri speciale de siguranță. 

Ryanair, cea mai mare companie aeriană cu tarife mici din Europa, a anunțat astăzi planurile de a reveni la 40% din programele normale de zbor începând cu 1 iulie 2020. 

Ryanair va opera un program zilnic de zbor de aproape 1.000 de zboruri, restabilind 90% din rețeaua de rute anterioare Covid-19. 

Măsuri de siguranță 

Ryanair le recomandă pasagerilor check-in online, descărcarea permisului de îmbarcare pe telefonul inteligent al pasagerilor. La intrarea în aeroport pasagerii trebuie să poarte măști de față. De asemenea, masca va fi purtată pe tot parcursul zborului. Temperatura pasagerilor va fi luată de asemenea.

Toate aeronavele Ryanair sunt echipate cu filtre de aer HEPA (similare cu cele utilizate în secțiile critice ale spitalului) și toate suprafețele interioare ale aeronavei sunt dezinfectate în fiecare seară cu substanțe chimice, care sunt eficiente timp de peste 24 de ore. 

La bordul aeronavelor sale, echipajul de cabină Ryanair va purta măști de față și va oferi un serviciu limitat de gustări și băuturi preambalate, dar fără vânzări în numerar. Toate tranzacțiile la bord vor fi fără numerar. Cozi pentru toalete vor fi, de asemenea, interzise la bord. Ryanair încurajează pasagerii să spele regulat mâinile și să folosească produse de dezinfectare a mâinilor. De asemenea, pasagerii ar putea completa un formular cu detalii despre călătoria lor. 

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel