Ruxandra Dragomir: Să-ți fie rușine, Dinu Pescariu

Ruxandra Dragomir, a reacționat după reținerea Eleni Udrea în dosarul Microsoft. Într-o postare pe Facebook, îl atacă pe Dinu Pescariu pentru declarațiile date la DNA, declarații care au dus la reținerea fostului șef al PMP.

"Elena, nu esti singura! Justitie pana la capat!

Ieri, Romania a ramas in stand by toata ziua. Dupa mai bine de 10 ore, Elena a iesit de la audieri asa cum mi-am imaginat. Zambitoare si demna,rostind fraza ce va ramane in istorie: ,, Poti pune catuse Elenei Udrea, dar nu poti pune catuse adevarului"! Atunci cand i-am vazut mainile, am simtit cum inima imi bate mai repede si sufletul mi se urca fix in gat. Am sperat pana in ultima secunda sa nu vad asta, dar...Sunt convinsa insa, ca nu multi oameni s-au bucurat sa o vada asa. Cei care au simtit fericirea si au savurat momentul, sunt probabil cei care formeaza acea extrema marunta,otravita de ura si invidia pe care nu au ezitat sa le arunce imediat in spatiul public.

Citește și: Elena Udrea, reținută de DNA. Ruxandra Dragomir, mesaj emoționant

Tocmai de aceea, refuz sa postez o poza cu Elena in catuse.

Nu am vorbit despre Pescariu pana acum, insa o voi face. A fost colegul meu, odata, poate chiar si prieten. Am practicat amandoi acelasi sport al fair play ului, tenis. Insa el nu a invatat nimic din tot ceea ce iti poate oferi acest sport minunat,pentru ca a ramas un om mic, un las,cu un caracter marunt. Si tu vei ramane in istorie, Dinutu, ca tradator si turnator. Asa ca pot spune fara nicio retinere: Sa-ti fie rusine, Dinu Pescariu!!! Si tie si tuturor celor care au beneficiat de prietenia si increderea Elenei. Si inca ceva! Sa uiti ca ai fost odata si prietenul meu!", a scrie Ruxandra Dragomir pe Facebook.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Get it on App Store Get it on Google Play

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt3
YesMy - smt4.3.1
pixel