Ruxandra Dragomir, ironică după ce Dan Șova a fost salvat

Dan Șova nu a fost arestat. El a fost salvat de votul în Senat, unde deși majoritatea a votat pentru cererea DNA, nu a fost cvorum. 

"Mir bucket challenge" - în Parlalamentul României. Nu vă înghesuiți!...e loc suficient pentru toți cei care se simt murdari în fața Domnului.

"Vă reamintesc faptul că Elena a fost arestată deși nici în cazul ei nu a existat o majoritate calificată dar ea a fost totuși arestată, spre deosebire de Dan Șova care, pe baza inexistenței unei astfel de majorități, a scapat. Elena cere ca în cazul senatorului Dan Șova să se aplice același tratament ca în cazul ei, arătand că în caz contrar este vorba despre un abuz al conducătorilor Camerei Deputaților, în frunte cu Valeriu Zgonea, și a celor din Justiție. În timp ce Elena se află de patru saptămâni în arest preventiv, domnul Șova a fost "salvat", miercuri, de Dumnezeu și de colegii săi din Senat de arestare preventivă, aceștia votând împotriva cererii DNA. Același truc a fost folosit de domnul Varujan Vosganian în urmă cu câteva săptămâni. Și domnul Șova le-a vorbit colegilor despre Dumnezeu, Buna Vestire și a fost uns cu mir în plenul Senatului. Minune... În ambele cazuri rugăciunea a fost ascultată... Observ că subit există mulți parlamentari credincioși. Recomandarea mea ar fi ca pe viitor să fie instalată la intrarea în Parlament o găleată cu mir pentru un challenge, o convorbire cu Dumnezeu. Sau eventual o cadă plina cu esență sfântă. Cu siguranță cei care se vor îmbăia acolo vor ieși curați și neprihăniți precum "Fecioara Maria"", a mai scris Ruxandra Dragomir. 

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel