Ruxandra Dragomir, despre Elena Udrea: Nu pot trece cu vederea curajul

Luni, după discursul Elenei Udrea în Camera Deputaților, Ruxandra Dragomir a transmis un mesaj de încurajare pentru buna ei prietenă.

"Toate trec și nu luăm nimic cu noi, așa se spune.

Însă nu pot trece cu vederea curajul Elenei, ținuta fermă și demnitatea cu care își susține cauza, înfruntând singură în aceste momente pericolele care o așteaptă. Asta se numește perseverență, atitudine, personalitate, curaj, asta luăm cu noi și așa se scrie istorie.

Clasa politică este compromisă de greșeli, de hoție, de trădare și ulterior, de lașitate. Nu știu dacă Elena a greșit, dar de lașitate, trădare, sau lipsă de loialitate nu o poate acuza nimeni.

Nu-i înțeleg pe cei care îi doresc răul, cei ce vor cu orice preț să o vadă din nou în cătușe. Elena poate fi condamnată, dacă a greșit, dar nu merită să fie umilită. Sunt probabil mulți cei care simt nevoia de spectacol, dar tot ei, în cazul în care s-ar regăsi în această situație, ar face crize de isterie, ar trăda, ar minți, s-ar arunca poate în genunchi, ar plânge și ar cerși milă. Dar nu ea, nu Elena...

VEZI ȘI: Striblea: Declarația lui Crin Antonescu este ȘTIREA ZILEI

Pentru mine, ea este o prietenă, care în această conjuctura își asumă o mare responsabilitate, aceea de a vorbi, da, Elena este un fenomen și chiar cu riscul să deranjez sau chiar sa creez controverse, nu voi înceta să susțin acest adevăr.

Poate unii cred că dacă Elena a ajuns un fel de subiect negativ într-un dosar sau, mai multe și poartă cătușe, nu mai este o femeie puternică. Le pot spune că se înșală.

Cât privește declarațiile pe care le-a făcut, ele sunt imposibil de dovedit pe loc. Vom afla probabil curând dacă SRI a urmărit selectiv si discreționar sau dacă DNA a instrumentat dosare. Așa că pot spune fără nicio reținere: Elena, nu ești singură!", a fost mesajul transmis de Ruxandra Dragomir.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel