Ruxandra Dragomir, despre Elena Udrea: Au luat-o ca pe un criminal

Ruxandra Dragomir a transmis un mesaj copleșitor despre prietena ei, Elena Udrea, care a fost arestată preventiv în dosarul "Gala Bute".

"Când am deschis această pagină dedicată Elenei am spus că refuz să postez poze cu Elena încătușată. Însă această fotografie reprezintă o demonstrație de mult, mult curaj și enormă demnitate, tocmai de aceea trebuie văzută.

Ieri, am fost alături de Elena la Înalta Curte. Ulterior am fost la ea acasă așteptând decizia... decizia a venit la ora 14.54, în scurt timp și poliția... și au luat-o pe Elena ca pe un criminal... în cătușe. După acel moment nu am avut putere să scriu nimic. Scriu acum...

Dumnezeu nu bate cu parul, dar vede uriașa nedreptate care se comite în cazul Elenei. Nu este normal ca Elena, prezumtiv nevinovată, să meargă în arest, înainte ca măcar dosarul să fie trimis în judecată, doar pe declarațiile și denunțurile altor oameni care, deși își recunosc vinovăția, stau liberi tocmai pentru că au capacitatea să spună ce vor, chiar să mintă.

E nefiresc să luăm în considerare declarațiile unora nedublate de o altă probă și să facem din acestea adevărul absolut.

Nu e sănătos pentru Justiție să fie arestată în timp ce așa-zisa sa prietenă se află sub control judiciar chiar dacă s-a dovedit că a dorit să influențeze declarațiile altor martori și a făcut la rândul sau un denunț fals.

La fel cum mi se pare de domeniul fantasticului să inovezi în practică judiciară printr-un denunț colectiv, fiind evident că oamenii care fac aceste declarații în fața procurorilor, la comun, s-au pus de acord înainte asupra a ceea ce trebuie să spună.

Dacă Elena Udrea cea mai curajoasă, demnă și puternică femeie pe care o cunosc, trebuie să plătească pentru tot ce s-a întâmplat rău în România, s-o scoată în piața publică și să o bată cu pietre. Tot acest circ nu își are rostul", a transmis Ruxandra Dragomir.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel