Ruxandra Dragomir, mesaj EMOȚIONANT pentru Elena Udrea: „Nu ești singură”

Ruxandra Dragomir a povestit cum a decurs vizita pe care i-a făcut-o ieri prietenei sale, Elenei Udrea.

Într-un mesaj postat pe site-ul de socializare Facebook, Ruxandra Dragomir a scris următoarele:

„Elena, nu esti singura!

Am fost in vizita la Elena, impreuna cu dna Maria, mama ei si sunt convinsa ca ieri ati asteptat sa va povestesc cum a fost,ce face Elena si cum se simte acolo.
E bine, e puternica asa cum o stiti si voi!...ne-a intampinat zambitoare, imbratisandu-ne...Eu insa am avut un nod in gat inca din prima secunda si acolo mi -a ramas pana la sfarsitul vizitei si mult dupa...mama,a incercat sa pareze tristetea si a zambit mai tot timpul...insa e doar un zambet care ascunde multa suferinta. Sigur ca Elena a vazut asta si atunci, culmea, tot ea a fost cea care ne incuraja pe noi.

Citește și: Mama Elenei Udrea și Ruxandra Dragomir, în vizită, în arest. "Este puternică"

,, Sunt bine, nu sunt bolnava si asta e foarte important, uite maine vin avocatii si voi pregati apararea. Nu am de ce sa stau aici in baza unui denunt, cum ca as fi luat spaga o geanta cu bani. Exclus, nu este adevarat, doamne fereste, cum sa fac asa ceva... si in minister. Sunt oameni slabi, care pentru a se salva pe ei, mint. Eu nu as declara niciodata ceva ce nu este real,doar sa plec de aici si da,daca am gresit undeva sa platesc, insa doar in baza adevarului si nu a minciunii si greselile altora". Si eu o cred si ma doare ca oamenii se folosesc de ea si profita din plin de noul cod penal, care s-ar potrivi perfect celor care au onoare si demnitate,nu profitorilor si mincinosilor.

Eu am incredere in justitiei, la fel si Elena.
Din pacate, pana va reusi sa isi probeze nevinovatia ramane acolo pana joi,5 martie.Dumnezeu stie ce se va intampla dupa si desigur Justitia...

Elena, nu esti singura! Friends forever!”.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel