Rusescu, transfer la CFR Cluj. Dan Petrescu, lovitură pentru FCSB

Steaua Rusescu
Steaua Rusescu

Echipa lui Dan Petrescu e hotărâtă să-l transfere pe Raul Rusescu (29 de ani), atacantul a cărui carieră a intrat în impas după ce nu a mai evoluat deloc în Turcia pentru Osmanlispor.

Irfan Buz, antrenorul lui Osmanlispor, a recunoscut că nu se mai bazează pe serviciile lui Raul Rusescu, 29 de ani: "O să vină jucători foarte importanți, o să ne întărim bine. Avem câteva transferuri pe listă, dar aceasta este definitivă. Noi nu ne mai gândim să îi folosim pe Raul Rusescu", a spus antrenorul lui Osmanli.

Astfel, Rusescu va rămâne liber de contract în această iarnă, iar CFR Cluj, care dorește să aducă cel puțin un atacant în pauza competițională, a intrat pe fir și vrea să-l aducă pe cel poreclit "Pufulete", scrie GSP.

Deși îi are deja în lot pe Omrani, Balde și Urko Vera, Dan Petrescu vrea să-și betoneze compartimentul ofensiv pentru a fi sigur că CFR va cuceri titlul în acest sezon. Încă de acum câteva zile, "Bursucul" a anunțat o campanie masivă de transferuri în iarnă.

"Noi încercăm să aducem jucători cât mai buni şi cât mai ieftini. Sunt vreo 6-7 jucători pe care îi dorim. Să vedem pe cine reuşim să aducem. Sper ca prin transferurile pe care le-am făcut şi le vom mai face, până se reuneşte lotul, să ne întărim, mai ales pe faza ofensivă. Acolo vrem să aducem unul-doi jucători. Suntem în discuţii avansate cu mai mulţi", a spus tehnicianul CFR-ului, în urmă cu o săptămână, la Look TV.

Raul Rusescu pare încântat de o eventuală mutare la CFR Cluj, un posibil transfer putând să-i faciliteze acestuia mult-dorita revenire în circuitul echipei naționale, unde nu a mai evoluat deloc în ultimii ani.

Raul Rusescu (29 de ani) a mai evoluat pentru gruparea roș-albastră între 2011 și 2013 și între 2014 și 2015, fiind unul dintre cei mai reprezentativi și apreciați atacanți ai FCSB-ului din ultimii ani.

De-a lungul carierei, Rusescu a mai evoluat pentru Unirea Urziceni, Dunărea Giurgiu, CS Otopeni, FCSB, FC Sevilla, Braga și Osmanlispor, potrivit sursei citate.

[citeste si]

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Get it on App Store Get it on Google Play

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt3
YesMy - smt4.3.1
pixel