Rusescu, revenire în Liga 1. Surpriză uriașă. Cu cine a negociat

Raul Rusescu (29 de ani) a negociat un transfer surpriză.

 După ce a fost pus pe lista de transferuri de către Osmanlispor şi varianta FCSB a picat după ce Becali a fost încântat de cum se descurcă Alibec în pregătiri, fostul golgheter al României a negociat cu FC Voluntari, scrie TelekomSport.

Aflat în dizgraţiile antrenorului de la Osmanlispor, care a anunţat că nu se va mai baza pe serviciile sale, Rusescu a fost la un pas de o revenire în România, informează Prosport. FCSB, prin vocea patronului Gigi Becali, şi-a manifestat interesul pentru fostul golgheter, însă omul cu banii de la vicecampioana României a renunţat la mutare după ce a aflat cum se descurcă Alibec în pregătiri.

[citeste si]

Potrivit sursei citate, atacantul a negociat în ultima perioadă cu FC Voluntari, dar nici această mutare nu s-a concretizat. FC Voluntari l-a vrut la un moment dat şi pe Mihai Costea, care a mai jucat pentru formaţia din Iflov, acum fiind liber de contract.

Raul Rusescu nu a acceptat să renunţe la salariul uriaş pe care îl are la Osmanlispor şi preferă să rămână la turci, chiar dacă e exclus din lot, până la finalul înţelegerii, în iulie 2018.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience
Iti place noua modalitate de votare pe dcnews.ro?

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel