Rușanu, validat șef la ASF de plenul Parlamentului. Dăianu, prim-vice

dan_radu_rusanu
dan_radu_rusanu

Liberalul Dan Radu Rușanu a fost validat astăzi de către plenul reunit al Camerei Deputaților și Senatului, cu 323 de voturi ”pentru” și unul ”împotrivă”, în funcția de președinte al noii structuri Autoritatea pentru Supraveghere Financiară.

Parlamentarii au decis ca în componența Autorității să intre: pentru funcţia de prim-vicepreşedinte Daniel Dăianu (reprezentant BNR propus de PNL), cu 323 pentru şi unul împotrivă, Mircea Ursache (PSD) pentru postul de vicepreşedinte, cu 322 voturi pentru şi două împotrivă, Tudor Daniel (PNL)- vicepreşedinte şi Ion Giurescu (PSD) - vicepreşedinte, cu câte 323 voturi pentru şi unul împotrivă, potrivit Agerpres.

De asemenea cu doar un vot împotrivă au fost validați în funcția de membru și Mihăilescu Dorina Teodora, Marcu Gheorghe, Alexe Gavrilă, Albu Gheorghe, Lorand Istvan Kralik, Mârzac Marian, Sârbu Marian, Moldoveanu Corneliu, Baltă Tudor, Frunzulică Doru Claudian, Puiu Nina, Coca Constantinescu Gheorghe Corne.

Singurii care s-au opus prin vot numirii celor doi au fost democrat-liberalii Andreea Paul și Gheorghe Ialomițianu, care au acuzat că numirile nu s-au făcut în conformitate cu algoritmul parlamentar.

PDL, PPDD, PC și UDMR au primit și ele câte un post în ASF.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Get it on App Store Get it on Google Play

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt3
YesMy - smt4.3.1
pixel