Ruşanu cere excluderea lui Tăriceanu din PNL

rusanu
rusanu

Declarația lui Călin Popescu Tăriceanu referitoare la organizarea unor alegeri interne în PNL pentru stabilirea unui candidat la președinție în 2014 l-a determinat pe Dan Radu Ruşanu să ceară excluderea fostului premier din PNL.

 Vicepreşedintele PNL Dan Radu Ruşanu a declarat, pentru "Gândul", că în cazul fostului premier Călin Popescu Tăriceanu se impune excluderea din partid pentru "prejudicii de imagine aduse PNL".

 "Declaraţiile politice în mod evident fac rău şi aduc un prejudiciu de imagine PNL. Trebuie să mergem până la excluderea din partid a acelor persoane, în cazul de faţă domnul Tăriceanu. Nu există nicio motivaţie logică, corectă, normală, ca astăzi cu un an şi jumătate înainte de campania electorală pentru alegerile prezidenţiale din 2014 să soliciţi noi propuneri pentru candidaţii la această funcţie", a precizat, pentru "Gândul", Ruşanu.

 El a reamintit că la Congresele PNL, PC şi PSD din primăvara anului 2011 s-a stabilit candidatura lui Crin Antonescu pentru funcţia de candidat al USL la funcţia de preşedinte.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel