Rus, explicații după discuția avută cu Iliescu în ședința PSD

Ioan Rus a declarat vineri, la România TV, că PSD-ul nu se va rupe. De asemenea, a oferit detalii de culise din cadrul ședinței de partid care a avut loc joi.

VEZI ȘI: Un tânăr politician, DEZVĂLUIRI despre Iliescu. Lucruri nespuse până acum

"Vă rog să nu percepeți ce se întâmplă în prezent cu PSD-ul ca pe o dezbinare pentru că nu va fi așa, sub nicio formă! Ce s-a întâmplat ieri face parte din viața unui partid. Dacă joi nu eram confortabil cu ce s-a intamplat privitor la excluderile din PSD, astăzi mi-am dat seama că cei trei politicieni meritau să fie excluși din PSD", a zis Ioan Rus. 

Discuție cu Ion Iliescu în ședința PSD

"Eu am avut o discuție cu Ion Iliescu pe care, de altfel, îl respect foarte mult. În acest context...  spun că Victor Ponta nu a fost și nici nu este comunist și totusi este etichetat drept comunist. Eu doar l-am întrebat pe Ion liescu cum dezlipim eticheta aceasta de pe Ponta. Mai degrabă... întrebarea era retorică, fără a avea conotație în sens negativ. A fost o discuție civilizată", a mai spus Ioan Rus cu privire la discuția în contradictoriu pe care ar fi avut-o cu Ion Iliescu.

"Nu vă faceți probleme. PSD nu se dezintegrează. Are o singura problemă: faptul că pierdem alegerile prezidențiale pentru a treia oară", a adăugat ministrul Transporturilor.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel