RUPTURĂ în PNL. Daniel Zamfir: Mă RETRAG din partid dacă...

Senatorul liberal Daniel Zamfir a declarat, la Antena 3, că dacă linia PNL este de a închide ochii la abuzuri, nu se va ajunge la excluderea sa din partid. 

”Regulat, fie direct, fie insinuează că mă va exclude din partid. Ar trebui tranșată o dată pentru totdeauna chestiunea asta. Vrea să mă dea afară Orban din partid? E în regulă. Va trebui să convoace un Consiliu Național, unde să pună în discuție excluderea mea. Eu mă voi lămuri pe deplin care e linia PNL. Vom afla dacă linia PNL de acum este aceea de a închide ochii la abuzuri. Asta legitimează PNL? PNL închide ochii la abuzuri sau rămâne partidul  care apără libertățiile fundamentale ale oamenilor. Dacă PNL consideră că linia pe care trebuie să meargă este cea de a închide ochii la abuzuri, eu nu voi mai fi dat afară, pentru că nu vor mai apuca, mă retrag eu din partid” a spus senatorul PNL Daniel Zamfir, la Antena 3. 

”Nu e un secret”

El a adăugat că ”nu cred că e un secret pentru nimeni că atunci când președintele partidului dorește să te dea afară, celelalte partide discută cu tine. Ca atare, am discutat cu colegi de la ALDE, cu colegi de la PSD. De la asta până la ce-și dorește dl Orban să scape de mine în felul în care dorește dumnealui, e cale lungă”. 

[citeste si]

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel