Ruptură Dragnea - Dăncilă, motivul. Fifor: O presiune fenomenală pe Guvern!

Viorica Dăncilă - Liviu Dragnea
Viorica Dăncilă - Liviu Dragnea

Mihai Fifor, actual secretar general al PSD, a susținut că între Viorica Dăncilă și Liviu Dragnea era un conflict uriaș. 

"Premierul era cumva izolat în Palatul Victoria. În momentul în care premierul s-a opus Ordonanțelor, pentru că Viorica Dăncilă a refuzat să facă această mișcare și a spus că nu intervine pe Ordonanțe pe Justiție. Lucrul acesta a deranjat, pentru că multă lume se aștepta să execute, să răspundă la comanda aceasta. Am avut o discuție cu doamna premier care a spus că preferă să fie un om onest și corect față de țară. Interesant de analizat e ce ar fi fost da. Era o ruptură, o chestiune foarte ciudată între președintele partidului și premier, era o situație extrem de tensionată, undeva trebuia să existe un debușeu și nu-mi dau seama care ar fi fost, a fost o presiune fenomentală pe Guvern", a afirmat Mihai Fifor, la TVR 1, în emisiunea România9. 

Mihai Fifor a subliniat că premierul ”simțea valul de ură care venea pe partid și deconta valul de ură împotriva PSD”, amintind că premierul era huiduit pe unde mergea prin țară în campanie. Totodată, el a atras atenția că Viorica Dăncilă nu a mers cu Liviu Dragnea în campanie. Întrebat dacă Liviu Dragnea nu simțea acel val de ură, Mihai Fifor a ridicat ipoteza că era posibil chiar să-i convină faptul că valul de ură era împotriva Vioricăi Dăncilă. 

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel