Ruptură definitivă PNL - USR la Iași. Chichirău: Chirica trebuie să PLECE

Deputatul Cosette Chichirău, copreşedintele USR PLUS Iaşi, susține că Mihai Chirica ar trebui să demisioneze din funcția de primar.

Declarațiile deputatului Cosette Chichirău vin după ce Mihai Chirica a fost trimis în judecată de către procurorii Parchetului de pe lângă Judecătoria Iaşi. Chichirău susține că Chirica trebuie să își dea demisia din funcția de primar deoarece afectează credibilitatea Primăriei și dă asigurări că USR PLUS poate să asigure "stabilitatea guvernării locale".

"USR PLUS va asigura stabilitatea guvernării locale în aceste timpuri tulburi în care atât primarul cât şi preşedintele CJ sunt trimişi in judecată. Mă aştept ca Mihai Chirica să demisioneze din funcţia de primar. Atâta vreme cât ocupă această funcţie, el afectează grav credibilitatea instituţiei. Pe bună dreptate, ieşenii se vor întreba câtă încredere să aibă într-un primar trimis în judecată pentru fapte comise în calitate de viceprimar. Oricum, constat că se răzbună anii în care primarul Iaşului a făcut sluj în faţa baronetului pesedist. Procesul care a fost trimis astăzi în instanţă este legat de aranjamentele pe care Chirica le-a făcut cot la cot cu şeful lui, Gheorghe Nichita. Chirica trebuie să plece pentru că aşa este normal. În urmă cu câţiva ani, îi cerea lui Dragnea să facă un pas înapoi pentru că era trimis în judecată. Acum a venit rândul lui", scrie Cosette Chichirău, într-o postare pe pagina sa de Facebook.

Amintim că în cursul zilei de miercuri, procurorii Parchetului de pe lângă Judecătoria Iaşi l-au trimis în judecată pe primarul Mihai Chirica pentru fapte de abuz în serviciu cu privire la achiziţia de către municipalitate, prin leasing operaţional, a unor autoturisme Skoda.

VEZI ȘI: Mihai Chirica spune că a aflat din presă că este judecat în dosarul ”Leasing pentru autoturisme”

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Get it on App Store Get it on Google Play

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience
Iti place noua modalitate de votare pe dcnews.ro?

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt3
YesMy - smt4.3.1
pixel