Rugby, Cupa României 2018. Când încep meciurile

Foto: FRR.RO
Foto: FRR.RO

Startul Cupei României la rugby, ediţia 2018, se amână cu o săptămână, în urma unei Hotărâri a Colegiului Director al FRR din 24 octombrie, precizează Federaţia de profil pe pagina de Facebook. 

Astfel, pe 17-18 noiembrie se vor juca sferturile de finală, pe 24-25 noiembrie vor avea loc semifinalele, iar pe 1 decembrie se va disputa finala. Pentru configurarea partidelor se ia în calcul clasamentul turului sezonului regulat al SuperLigii CEC Bank: locul 1-locul 8, locul 2-locul 7, locul 3-locul 6, locul 4- locul 5, pe terenul echipei mai bine clasate, menţionează FRR. 

Deţinătoarea trofeului este CSM Bucureşti, care anul trecut a câştigat în premieră competiţia

De asemenea, s-a decis ca partida restantă din etapa a 7-a a SuperLigii CEC Bank, dintre Timişoara Saracens şi U Cluj, programată pentru data de 3 noiembrie, să fie amânată pentru luna martie a anului viitor, urmând a se disputa înainte de reluarea sezonului regulat, la o dată ce va fi stabilită de către cele două cluburi. Ca urmare, lider la finalul turului este CSM Bucureşti, care a acumulat 29 de puncte, urmată de CSA Steaua, 29 puncte şi Timişoara Saracens, campioana en titre, cu 24 de puncte. Urmează CSM Ştiinţa Baia Mare, 22 puncte, SCM Gloria Buzău, 13 puncte, U Cluj, 7 puncte, ACS Tomitanii Constanţa, 5 puncte şi CS Dinamo, 3 puncte. 

Aşa cum se ştie, Timişoara Saracens este angrenată în meciurile din Challenge Cup, în timp ce la nivel de naţională, după meciul de pregătire dintre România A şi Kenya, care va avea loc pe 3 noiembrie, reprezentativa frunzei de stejar va juca pe 10 noiembrie, la Baia Mare, cu Portugalia, barajul de menţinere în Rugby Europe Championship, iar pe 17 şi 24 noiembrie, tricolorii vor disputa două partide test, cu SUA, respectiv Uruguay, la Bucureşti, pe stadionul Ghencea. 

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel