Rușanu, despre Băsescu: Am fost arestat după un interviu la Antena 3

Dan Radu Rușanu, fost președinte de la Autoritatea de Supraveghere Financiară, a povestit ce a pățit după un interviu acordat la Antena 3.

"Când eram în arest preventiv mi s-a transmis că dacă nu aș fi avut acea apariție la Antena 3, în emisiunea lui Adrian Măniuțiu, în care am spus că ASTRA nu este în stare să plătească, că Traian Băsescu este în spate și tot ce am mai zis atunci... eram lăsat în pace și nu eram arestat. După trei ani, tot aici dau primul interviu. Dacă nu ieșeam pe televizor să-l acuz pe Traian Băsescu și să acuz ASTRA, eram lăsat în pace. Așa mi s-a zis. Aș fi fost trimis în judecată, dar nu aș fi fost arestat", a zis Dan Radu Rușanu, fost deputat, la Antena 3, în emisiunea Alessandrei Stoicescu.

"Să ne amintim declarația lui Traian Băsescu. A zis că sunt un incompetent și cred că trebuie să suporte consecințe. Consecințele au fost clare: în cinci zile am fost arestat", a mai zis Dan Radu Rușanu.

Fostul președinte al Autorității de Supraveghere Financiară a fost achitat la Curtea de Apel București, cu toate că a stat după gratii din 4 martie până în 23 iunie 2014, pentru niște acuzații care nu au putut sta în picioare.

[citeste si]

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel