Roxen despre Eurovision: Este o perioadă agitată. Muncesc intens pentru visul meu!

Roxen, artistă Global Records, este reprezentanta României la Eurovision 2020. 

Artista are un timbru vocal unic, o prezență scenică remarcabilă și o emoție care trece dincolo de ecrane. În doar 3 zile, Roxen a filmat 5 lyric-videos pentru cele 5 piese ce au intrat in Selecția Națională Eurovision 2020 și pe care le va cânta pe data de 1 martie în cadrul spectacolului de la Buzău: „Alcohol You", „Beautiful Disaster", „Cherry Red", „Colors" și „Storm".

În aceeași perioadă, artista a filmat și 5 vizualuri ce îi vor susține actul artistic pe scenă, 1 film de prezentare și 2 videoclipuri oficiale pentru piesele din concurs. Roxen se pregătește în fiecare zi pentru competiție: ia lecții de canto, dans, dicție și participă la emisiuni radio și TV.

Roxen, încurajată de fani din toată lumea 

Roxen a primit multe mesaje de încurajare de la fanii din toată lumea. De altfel, la cotele de pariuri internaționale Eurovision, România se află în prezent pe locul 3 (www.eurovisionworld.com/odds/eurovision).

Programul artistei este, în continuare, extrem de încărcat - sâmbătă a avut concert la Timișoara, apoi a zburat înapoi la București și a venit direct la filmări. Roxen a declarat: „Este o perioadă agitată, dar extrem de frumoasă, pentru că muncesc intens pentru visul meu. Am niște zile mai aglomerate acum, dar foarte productive. Mă bucur de toată această experiență, descopăr în fiecare zi lucruri noi despre mine și abia aștept ca oamenii să vadă rezultatul final!"

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Get it on App Store Get it on Google Play
DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt3
YesMy - smt4.3.1
pixel