Roxana Wring, fost lider USR București: Consilierii USR PLUS PNL și Nicușor Dan ar face bine să intre într-o cameră, să se încuie pe interior

Roxana Wring
Roxana Wring

Bugetul Primăriei Capitalei, propus de primarul general Nicușor Dan, nu a fost adoptat miercuri de Consiliul General deoarece, așa cum au anunțat, consilierii USR-PLUS nu au votat pentru. PNL și USR-PLUS au majoritate în Consiliul General. Consilierii USR-PLUS au motivat că nu votează deoarece veniturile ar fi nerealiste și umflate, iar Nicușor Dan nu a făcut nicio reformă în administrație sau spitale.

 

Roxana Wring, fost lider al USR Bucureşti, a comentat acest subiect.

”Sunt absolut revoltată pe ce s-a întâmplat astăzi în Consiliul General. Jocul politic a fost pus deasupra interesului bucureștenilor. Speranțele oamenilor au fost călcate în picioare din cauza unor orgolii stupide. Respingerea bugetului este primul eșec și prima defecțiune a majorității din Consiliul General.

Nu mă interesează cine este vinovat. Mă interesează că oamenii își vor pierde încrederea în actuala administrație dacă acest joc politic aberant va continua. Nu aș vrea să vină ziua în care bucureștenii să o regrete pe Gabriela Firea. La fel, nu aș vrea să vedem în Consiliul General ce am mai văzut în epoca CDR.

Consilierii USR PLUS PNL și Nicușor Dan ar face bine să intre într-o cameră, să se încuie pe interior și să nu mai iasă de-acolo decât după ce au o soluție agreată. Ideea ca cei din majoritate să se comporte ca și cum ar fi în opoziție va avea consecințe politice și administrative extrem de grave”, a scris Roxana Wring.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel