Roxana Vancea și-a luat al doilea job.Nu o să-ți vină să crezi ce lucrează

Roxana Vancea (22 de ani), și-a luat al doilea job, deși este deja vedetă de televiziunie, aceasta devenind cunoscută după ce înlocuit-o pe Daniela Crudu la emisiunea ”Neatza cu Răzvan și Dani”.

După ce a terminat Facultatea de Educaţie Fizică şi Sport, Roxana Vancea s-a angajat profesoară la o şcoală generală din Bucureşti. Deocamdată, sexy-profa de la TV are patru ore pe săptămână, două la clasa a V-a şi două la clasa a VIII-a.

“Predau la o şcoală generală, am patru ore pe săptămână, programate special după-amiaza, ca să îmi permită timpul să ajung de la emisiune. Iau foarte în serios acest proiect, pentru că vreau să le dau un exemplu frumos elevilor mei. Predau două ore la clasa a V-a şi alte două la clasa a VIII-a. Nu sunt severă, pentru că vreau să încurajez tinerii să facă multă mişcare. Dau numai note mari şi vreau să continui la fel!”, a declarat Roxana pentru Libertatea.

Vecina de la “Neatza” urmează şi un master şi, de când e vedetă, nu şi-a luat aere de “divă”.

“Nu s-a schimbat nimic. Locuiesc tot în cămin, alături de prietena mea. Poate şi pentru că vreau să îmi trăiesc la maximum studenţia. Voi rămâne aici până termin şi masterul”.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel