Roxana Mînzatu: Invit CONAF să se alăture Ministerului Fondurilor Europene pentru gestionarea viitoarelor programe operaţionale

Ministrul Fondurilor Europene, Roxana Mînzatu, a declarat, miercuri, că invită CONAF şi alte organizaţii să se alăture grupurilor de lucru formate în vederea gestionării viitoarelor programe operaţionale, în elaborarea de programe şi politici publice care să contribuie la dezvoltarea unui cadru flexibil pe piaţa muncii.

'Aştept de la această serie de evenimente propuneri concrete, nu doar eu, ci şi ministrul Muncii, pe care să încercăm să le integrăm în politicile publice ale acestui stat. (...) Invit CONAF şi structurile reprezentative asociative să ni se alăture nouă, Ministerului Fondurilor Europene, în acest proces în care suntem, în grupuri de lucru în care începem să gestionăm viitoarele programe operaţionale 2021-2027.

Suntem la început încă, suntem în grupuri de lucru pe diverse tipuri de domenii. Pe zona de social, incluziune socială, patronatele, sindicatele sunt alături de noi' a spus Roxana Mînzatu în cadrul conferinţei 'Pactul pentru Muncă' desfăşurată la Cluj-Napoca. Potrivit acesteia, pot fi extrase multe lucruri din soluţiile rezultate din seria de conferinţe 'Pactul pentru Muncă', organizate de Confederaţia Naţională pentru Antreprenoriat Feminin (CONAF) şi de Federaţia Patronală Petrol şi Gaze (FPPG).

La Cluj-Napoca se desfăşoară prima întâlnire din seria conferinţelor 'Pactul pentru Muncă', organizată de Confederaţia Naţională pentru Antreprenoriat Feminin (CONAF) şi de Federaţia Patronală Petrol şi Gaze (FPPG). 'Pactul pentru Muncă' reprezintă o iniţiativă a Confederaţiei Naţionale pentru Antreprenoriat Feminin şi Federaţiei Naţionale de Petrol şi Gaze care îşi propune să găsească soluţii şi strategii viabile pe termen lung, care să contribuie la diminuarea deficitului forţei de muncă.

Printre cei care vor aborda subiectele legate de criza forţei de muncă şi impactul acesteia asupra activităţii companiilor se numără Roxana Mînzatu - ministrul Fondurilor Europene, preşedintele CONAF, Cristina Chiriac, profesorul Mihaela Luţaş de la UBB, primarul Emil Boc, preşedintele FPPG, Frank Neel, CEO ROMGAZ, Adrian Volintiru, antreprenori, manageri de top ai marilor companii, autorităţi locale, specialişti în domeniu.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel