Roxana Ionescu, a încercat postul de animatoare în club

După o căsnicie de șase ani, în care soțul, Laurențiu, a înșelat-o de la început chiar cu sora nașei de cununie, Roxana Ionescu a divorțat și și-a pus ordine în viață.

Și pentru că este o femeie singură, Roxana a început să-și facă de cap prin cluburi, așa cum îi stă bine unei femei singure dornice de senzații tari. Astfel, Mama Natură a urcat pe scenă și a luat locul animatoarelor din Clubul Crush din Constanța. Și nu se mișcă rău de loc ținând cont de poziția în care a fost surprinsă vedeta, scrie raportmonden.ro

Fosta Mamă Natură ştie să surpindă dacă îşi propune asta. Weekend-ul trecut, blonda a participat la o petrecere de Halloween, la care nu s-a costumat nici în prinţesă, nici în vrăjitoare, ci în... puşcăriaşă. O puşcăriaşă sexy am putea spune dacă luam în considerare decoletul abisal şI pantalonii foarte scurţi. Costumaţia ei era compusă din chipiu şI tricou zeghe, iar accesoriul cheie, o pereche de cătuşe atârnate strategic la brâu. "Dacă vreau, pot să fac eu arestările!", a glumit Roxana. Îmbrăcată astfel, vedeta a ieşit din localul în care se ţinea cheful şI a defilat nestingherită pe stradă, devenind o apariţie de mare senzaţie. La petrecere, blonda a venit însoţită de prietenă pe care, tot în glumă, a numit-o "colega mea de celulă". Cert este că, judecând după zâmbetul ei larg, sexy-puşcăriaşa Roxana Ionescu a avut o noapte plină şI s-a distrat de minune.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel