Rovana Plumb: Traian Ungureanu, unul dintre cei mai slabi şi netransparenţi europarlamentari români

Rovana Plumb,  vicepreşedintele Grupului S&D din Parlamentul European afirmă că "în baza ultimelor evaluări publice făcute de instituţii specializate despre activitatea europarlamentarilor români, reiese faptul că Traian Ungureanu este unul dintre cei mai slabi şi netransparenţi europarlamentari români", afirmă europarlamentarul într-un comunicat transmis redacţiei.

Potrivit comunicatului, Rovana Plumb califică afirmaţiile lui Traian Ungureanu despre Uniunea Social Liberală  ca fiind "aberante şi fără temei". "Este incalificabil nivelul atât de scăzut în care aceşti oameni au ajuns să decadă. În loc să încerce să facă un bine din funcţia pe care o ocupă, îşi ocupă mereu timpul cu inventarea de noi epitete şi de calificative aberante pentru opozanţi", afirmă Rovana Plumb.

Mai bine ar fi să se preocupe de îmbunătăţirea activităţii dumnealui în Parlamentul European decât să născocească tot felul de aberaţii despre USL. Nu noi am încălcat legea la înscrierea PDL la tribunal şi nu noi am înlocuit actul de educaţie cu unul de poliţie. Iar faptul că la două subiecte grave se răspunde cu mesaje de ordin clinic, arată cam care este viziunea PDL despre dialog politic şi despre răspundere în actul de guvernare. Dar se pare că a abera este sport naţional în PDL. Ei spun orice, doar să acopere dezastrul pe care îl produc la conducerea ţării, se mai arată în comunicat.

Citeşte şi:

Traian Ungureanu: USL, un trib de inversionişti

Traian Ungureanu: Sloganul OTPDL este smart & right, al PSD este inept & left, adică nătâng şi stâng

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Get it on App Store Get it on Google Play

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt3
YesMy - smt4.3.1
pixel