Rovana Plumb, replică acidă la boicotul liberalilor: Cei din PNL să nu uite...

Ministrul Muncii, Rovana Plumb, a oferit, dumincă, o replică acidă după ce liberalii au anunțat că vor boicota lucrările Parlamentului și colaborarea cu Guvernul, până la demisia premierului Victor Ponta.

Rovana Plumb, Ministrul Muncii, Familiei, Protecţiei Sociale şi Persoanelor Vârstnice, le-a transmis, duminică, liberalilor că "sunt ultimii oameni care au legitimitatea să ceară demisia premierului şi a Guvernului", precizând, totodată, că "în momentul de faţă nu avem criză politică. Criza politică s-ar declanşa ca urmare a demisiei premierului". 

Victor Ponta nu va demisiona. Premierul contraatacă în Justiție

De asemenea, ministrul Plumb le semnalează liberalilor ce nu ar trebui să uite atunci când solicită demisia premierului Ponta: "Cei din PNL să nu uite că nu au spus și nu spun nimic despre faptul că dl președinte Klaus Iohannis a candidat având un dosar pe rol la ÎCCJ, faptul că Traian Băsescu s-a adăpostit 10 ani de zile în spatele unor dosare penale prin funcția ocupată și iubește Justiția doar atunci când nu se leagă de Elena Udrea, faptul că dl Cătălin Predoiu, pe care-l propun premier cei din PNL, este cercetat în Gala Bute și și-a adus partenerii de afaceri în guvern. Faptul că dl Atanasiu și d-na Gorghiu, care a ieșit din nou azi la declarații, ar trebui să dea explicații despre contractele cu Electrica. Cei din PNL vor ca Victor Ponta să-și dea demisia mai întâi, să se dărâme astfel un guvern legitim și o majoritate votată de oameni, să se renunțe la un program politic votat și să acceptăm cu toții un nou guvern condus de PNL, pentru ca abia apoi Victor Ponta să se ducă în fața procurorilor și să-și dovedească nevinovația. Adică, după ce efectul critic al cererilor să se fi produs, Victor Ponta nu va mai avea posibilitatea să-și repare prejudiciul. Nu este normal ca într-o țară civilizată să i se ceară să plece din funcție pentru o problemă în care Victor Ponta nu și-a expus punctul de vedere", a transmis ministrul Muncii într-o declarație de presă, de la sediul PSD.

Război total: PNL, boicot în Parlament și la Guvern, până la demisia premierului Ponta

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel