Rovana Plumb: Reducerea CAS, o mare victorie pentru economie

Somaj
Somaj

Ministrul Muncii, Rovana Plumb, a declarat că tot ce contează este victoria pentru economia României, ce duce la zeci de mii de locuri de muncă. 

"Tot ceea ce contează în acest moment este că reducerea CAS se va aplica. Este o măsură bună pentru economie şi sustenabilă, dorită de angajatori şi apreciată de analiştii economici, care va aduce certe beneficii pentru societatea noastră şi nu va duce la creşterea taxelor. În primul rând, preconizăm că reducerea CAS va duce la crearea a 70.000 de noi locuri de muncă şi la scoaterea la lumină din economia subterană a 77.000 de locuri de muncă. De asemenea, un alt beneficiu ar putea fi creşterea investiţiilor străine directe şi să nu uităm de recuperarea datoriilor firmelor la bugetul de stat", a declarat Rovana Plumb, ministrul Muncii, Familiei, Protecţiei Sociale şi Persoanelor Vârstnice. 

Vicepreședintele PSD Rovana Plumb a adăugat că "Lupta Guvernului Ponta pentru reducerea CAS arată că ne ţinem de cuvânt, iar dezbaterea pe aceasta măsură reflectă ciocnirea a două moduri de gândire: unul înclinat spre austeritate, care duce la sărăcie, şi altul care de-abia se naşte, de tipul viziunii macroeconomice – dezvoltare, viziune integrată privind măsuri de creştere a potenţialului economiei, investiţiilor şi crearea de noi locuri de muncă. Acest nou model, promovat de Guvernul Ponta, este calea spre dezvoltare şi creşterea nivelului de trai". 

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Get it on App Store Get it on Google Play

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt3
YesMy - smt4.3.1
pixel