Rovana Plumb, răspuns pentru Alina Gorghiu în cazul alocațiilor pentru copii

Alocația pentru copii a devenit subiect de conflict. După ce Alina Gorghiu l-a acuzat pe Victor Ponta că a depăşit şi ultima barieră a cinismului, vicepreședintele PSD, Rovana Plumb, a transmis un mesaj.

"Doamna Gorghiu a susținut că majorarea alocațiilor pentru copiii din familiile defavorizate este cinism. Îi spun doamnei Gorghiu că o atitudine cinică au cei care s-au aliat cu oamenii care au tăiat salarii, indemnizațiile pentru creșterea copiilor și au redus sprijinul pentru categoriile defavorizate.

Majorarea alocațiilor pentru copiii din familiile defavorizate a fost un act de dreptate socială, nu de cinism. Îi reamintesc doamnei Gorghiu că împreună am început să promovăm politici de dreptate socială și să reparăm dezastrul făcut de cei care astăzi sunt partenerii politici ai defunctului PNL. Cinism înseamnă să ștergi cu buretele răul făcut de PDL.

Dacă domnia-sa a uitat aceste lucruri este problema dânsei, dar este inadmisibil să jignească o guvernare care a încercat să facă bine românilor, o guvernare din care și liberalii, vechii liberali au făcut parte", a declarat vicepreședintele PSD, Rovana Plumb.

VEZI AICI declarația făcută de Alina Gorghiu 

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel