Rovana Plumb, răspuns la scrisoarea deschisă a Alinei Gorghiu pentru Victor Ponta

Președinta Consiliului Național al PSD, Rovana Plumb, i-a răspuns copreședinte PNL, Alina Gorghiu, după ce a trimis o scrisoare deschisă către premierul Victor Ponta. 

"Am văzut că doamna Gorghiu își continuă ieșirile de păcălire a românilor, transmițând scrisori deschise, și asta din postura unui om care este acum purtător de cuvânt al celor care au făcut parte dintr-un regim corupt și cu o guvernare dezastruoasă", a declarat președinta Consiliului Național al PSD, Rovana Plumb. 

Alina Gorghiu, scrisoare deschisă către Victor Ponta

Ministrul Muncii a declarat: "Îi reamintesc doamnei Gorghiu că PSD a adoptat la finalul săptămânii trecute un set de criterii de integritate foarte dure, în timp ce PNL încă se gândește dacă să ia o decizie similară sau nu. Poate că oamenii nu știu, dar așa-zisele criterii de integritate prezentate de cei din noul PDL nu se aplică, sunt doar vorbe".

"În ceea ce privește apetența doamnei Gorghiu de a comenta activitatea Parlamentului, îi spun că nu poate da lecții din spatele unor voturi de susținere clară pentru parlamentarii proprii cu probleme în Justiție. Noi avem încredere și în Parlament și în Justiție", a conchis Rovana Plumb. 

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Get it on App Store Get it on Google Play

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt3
YesMy - smt4.3.1
pixel