Rovana Plumb, mesaj pentru cei care vor să facă jocuri de putere în România

Președintele Consiliului Național al PSD, ministrul Muncii Rovana Plumb, a subliniat în cadrul unui discurs susținut duminică la Comișani, în județul Dâmbovița, că PSD rămâne un partid unit și care va continua guvernarea.

Nimeni care vrea în țara asta să facă jocuri de putere creând instabilitate, sub nicio formă nu va putea să facă ceva pentru și împotriva PSD. PSD rămâne un partid unit și un partid care va continua guvernarea, a declarat ministrul Rovana Plumb, la Comișani, unde a fost prezentă la inaugurarea primăriei din localitate, relatează Agerpres. 

Întrebată de jurnaliști despre colaborarea cu UNPR, liderul PSD a precizat: Majoritatea pe care o avem în Parlament, coaliția la guvernare va continua guvernarea. Prioritatea zero a PSD este de a continua guvernarea, lucrurile bune pe care le-am făcut, măsurile socio-economice pe care le-am luat, reparațiile și creșterea economică vor continua și vom distribui bunăstarea creșterii economice către cetățeni.

Ministrul Plumb a subliniat, totodată, că PSD "este un partid unit, un partid stabil, un partid solidar, care se bazează pe cei 1.500 de primari, pe consilieri locali, consilieri județeni, președinți de consiliu județean, parlamentari, membrii noștri de partid și simpatizanți și în continuare își va duce mandatul acestei guvernări.

Rovana Plumb: Nominalizarea lui MRU la SIE este pripită, fără nicio consultare

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel