Rovana Plumb, la Targoviște, despre banii europeni

Ministrul pentru Fonduri Europene, Rovana Plumb, a fost prezentă, vineri,  la Targoviste, unde a lansat proiectul Sprijin pentru activitatile de publicitate, informare și comunicare ale AM POCA.

Rovana Plumb, ministrul pentru Fonduri Europene,  prezentă, vineri,  la Targoviste, a lansat proiectul Sprijin pentru activitatile de publicitate, informare și comunicare ale AM POCA a cărei valoare este de  465.014,83 lei.

"Dăm startul chiar aici la Targoviste a unei caravane ce va strabate fiecare regiune de dezvoltare a tarii. Vom trimite echipe de la minister care sa va informeze ce oportunitati de finantare aveti la dispozitie si sa va explice care sunt pasii de parcurs pentru obtinerea de finantare.

[citeste si]

Si ma bazez foarte mult pe faptul ca in primariile noastre exista oameni priceputi si harnici. De ce simt eu ca aveti nevoie este sa vi se explice tot ce a ramas nalamurit in toti acesti ani, in care banii europeni pareau un lucru intangibil. Si asta vom face ! Asadar, fac un apel catre dumneavoastra sa faceti echipa cu Autoritatea de Management, cu colegii mei de la Bucuresti, iar data viitoare cand ne vedem sa avem deja rezolvate multe necunoscute, a declarat doamna Plumb, care a continuat: nu va mai exista nicio intrebare fara raspuns si mi-as dori ca in curand sa nu mai existe nicio problema fara solutii atunci cand vorbim despre accesarea banilor europeni. Trebuie sa schimbam paradigma! Astfel incat sa respectam regulamentele europene dar fara a mai ingreuna si impovara la nesfarsit beneficiarii cu cerinte inutile si chiar aberante pe plan national", a declarat Rovana Plumb.

Rovana Plumb a mai anunțat ca va lansa in curand un Manual al Beneficiarului, pentru ca cei interesati de accesarea banilor europeni sa aiba la dispozitie un instrument care sa ii indrume cat mai bine in demersal lor.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Get it on App Store Get it on Google Play

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt3
YesMy - smt4.3.1
pixel