Rovana Plumb intervine după demisia ministrului Muncii

Demisia ministrului Muncii, Ana Costea, nu face altceva decât să amâne rezolvarea dezechilibrelor din sistemul de salarizare, susţine vicepreşedintele PSD Rovana Plumb.

'Guvernul PSD a lăsat în noiembrie 2015 un proiect de lege a salarizării bugetarilor discutat cu sindicatele şi societatea civilă şi datorită creşterii economice existau şi resursele financiare necesare aplicării acestuia. În mod inexplicabil, acest proiect a fost ignorat şi nu a existat o dezbatere transparentă pe marginea OUG.

Demisia ministrului nu rezolvă însă problema de fond şi nu face altceva decât să amâne rezolvarea dezechilibrelor din sistemul de salarizare. Aştept din partea Guvernului o abordare serioasă şi rapidă pentru eliminarea acestor discrepanţe prin consultarea sindicatelor şi a tuturor partidelor', afirmă Plumb, fost ministru al Muncii, potrivit unui comunicat de presă.

[citeste si]

Ministrul Muncii, Familiei, Protecţiei Sociale şi Persoanelor Vârstnice, Ana Costea, şi-a înaintat joi demisia, care i-a fost acceptată de premierul Dacian Cioloş, potrivit unui comunicat al Guvernului.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel