Rovana Plumb, în comisii: Programele bune, Rabla și Casa Verde, vor continua

Rovana Plumb, ministru desemnat pentru portofoliul Mediului, a fost avizată de parlamentarii din comisiile de specialitate reunite, cu 40 de voturi "pentru", opt "împotrivă" şi şase abţineri, aceasta mulţumindu-le pentru încredere şi promiţându-le o bună colaborare.

La audierile din comisii, Rovana Plumb a susținut că programele bune, cum sunt ”Rabla” și ”Casa Verde”, se vor desfășura în continuare, dar și că intenționează să promoveze o legislație prin care plajele să treacă în a administrarea autorităților locale.

“Programul <<Rabla>> și <<Casa Verde>> vor continua, tot ceea ce este bun ca program va continua. Trebuie să identific sursele de finanțare, să nu mă angajez în promisiuni să spun câte tichete sau câte persoane vor beneficia până la sfârșitul anului de programul <<Rabla>>”, a explicat Rovana Plumb, la audierile în comisii, citează NewsIn.

Întrucât s-a gândit că și România poate să dezvolte serviciile turistice de pe litoral în beneficiul mediului, Rovana Plumb a precizat: ”Viziunea mea este că plajele trebuie să fie trecute în administrarea autorităților locale. Deja în perioada imediat următoare am cerut colegilor din Italia să îmi trimită modelul de legislație pe care îl au să îl introducem în dezbatere publică”.

Ministrul propus al Mediului, Rovana Plumb, a declarat luni la audierile din comisii că va continua programele “bune” precum Rabla și Casa Verde

“Programul <<Rabla>> și <<Casa Verde>> vor continua, tot ceea ce este bun ca program va continua. Trebuie să identific sursele de finanțare, să nu mă angajez în promisiuni să spun câte tichete sau câte personae vor beneficia până la sfârșitul anului de programul <<Rabla>>”, a

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel