Rovana Plumb, felicitată de la Bruxelles. Tudose, percepția este alta

Rovana Plumb, ministrul delegat pentru Fonduri Europene,  a fost lăudată pentru activitatea  din fruntea ministerului  de Carsten Rasmussen, șeful Unității România din cadrul DG Regio al Comisiei Europene, acesta fiind în contradicție cu premierul Mihai Tudose, care afirma că de la Bruxelles percepţia este  cu totul alta decât realitatea de aici. 

Rovana Plumb se va întâlni, miercuri, la ora 17,00 cu comisiarul european Marianne Thyssen.

„Acum avem o rată importantă de contractare, o creștere semnificativă înregistrată în perioada verii și primele plăți procesate - o prima dovadă tangibilă a progresului fizic înregistrat în implementarea proiectelor din fonduri europene în România.

Etapa de absorbție zero s-a terminat, intrând, în sfârșit, în etapa de implementare. Vă felicit pentru că v-ați respectat promisiunea de a încheia procesul de acreditare a autorităților de management până la sfârșitul lunii august și sunt deosebit de încântat să observ progresele făcute față de toamna trecută", potrivit  unui comunicat de presă al Ministerului Ministerul Dezvoltării Regionale, Administraţiei Publice şi Fondurilor Europene.

[citeste si]

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel