Rovana Plumb, despre renunțarea lui Ponta la șefia PSD

Rovana Plumb, cea care i-a ţinut locul lui Victor Ponta la şefia PSD, a declarat, duminică, faptul că ştia că premierul va renunța la şefia partidului.

"Da, ştiam (că se va retrage de la şefia PSD - n.r.), asta arată preocuparea lui faţă de partid şi de a-şi arăta nevinovăţia", a spus Rovana Plumb, duminică, într-o intervenţie telefonică la Antena 3.

Întrebată de ce nu a renunţat Victor Ponta şi la funcţia de premier, ministrul Muncii a răspuns:

"Vrem stabilitate politică, economică şi socială, de asta nu se retrage şi de la şefia Guvernului", a declarat Rovana Plumb.

Președintele interimar al PSD a mai declarat că Victor Ponta nu a demisionat, ci s-a retras temporar de la conducerea PSDD, dar va participa la întrunirile Biroului Permanent și ale Consiliului Național. Cât privește un Congres care să aleagă conducerea PSD, Rovana Plumb a spus că acesta trebuie organizat după o hotărâre a instanței în cazul Ponta.

Decizia privind Congresul PSD se ia de catre Comitetul Executiv National, dar acest lucru ar trebui sa se intample dupa hotararea instantei in cazul lui Victor Ponta, a declarat duminica, pentru Mediafax, presedintele interimar al PSD, Rovana Plumb, precizand ca ea crede in nevinovatia lui Ponta.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel