Rovana Plumb, atac la Predoiu, Gorghiu și primarul Timișoarei: „Este inacceptabil”

Rovana Plumb a răspuns la declarațiile primarului Timișoarei privind alocațiile pentru copii, amintind și de alte nume mari din PNL.

„Am văzut declarațiile primarului Timișoarei legate de alocațiile pentru copii și am constat că domnia sa nu cunoaște cuantumul acestora. De altfel, înțeleg că domniei sale i-a fost cerut să spună ceva pe subiect.

Consider că este absolut inacceptabil ca oameni politici cu experiență să atace pe teme pe care nu le cunosc, doar pentru că așa le cere partidul. Faptul că domnul Robu nu știe nimic despre cuantumul alocației nu mă miră însă. De când cei din vechiul PDL au preluat frâiele liberalilor aceștia din urmă își mai amintesc de problematica socială doar când consideră că pot avea un câștig de imagine. În rest, nu propun soluții și nu le pasă.

Dovada cea mai bună a lipsei de interes pentru politicile sociale, din partea opoziției, este dezvăluită de așa-zisul program întocmit de pedelistul Cătălin Predoiu, coautor al austerității, și îmbrățișat de doamna Gorghiu și colegii săi”, a declarat Rovana Plumb.

Citește și: Gabriela Firea: Alina Gorghiu a preluat modelul ipocrit de la PDL

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel