Roșiile cu brânză, gustare periculoasă. Nutriționist: Mulţi oameni nu fac legătura

Roșiile cu brânză sunt un deliciu în perioada verii, însă nu reprezintă un "preparat" sănătos. Nutriționiștii trag un semnal de alarmă.

Roșiile cu brânză, gustare periculoasă. "Caşcavalul şi brânza de burduf au cele mai multe grăsimi în compoziţie. O felie de 200 de grame poate conţine şi 500 de calorii. Telemeaua de oaie are şi ea cam 400 de calorii la 200 de grame.

Roșiile cu brânză, gustare periculoasă. De asemenea parmezanul şi bânza cu mucegai îngraşă şi ele şi pot avea cam 500 -600 de calorii la 200 de grame, de aceea este bine să limităm porţiile. Mulţi oameni nu fac legătura între grăsimea din brânză şi se miră că acumulează kilograme când mănâncă doar brânză cu roşii.

Roșiile cu brânză, gustare periculoasă. Este indicat ca atunci când consumaţi brânză să evitaţi în acea zi şi alte alimente cu multe calorii. Nu mâncaţi cartofi prăjiţi cu brânză rasă. În schimb puteţi mânca salată cu brânză. Este recomandat ca brânza să se consume dimineaţa şi nu seara.

Roșiile cu brânză, gustare periculoasă. Cel mai puţin îngraşă urda şi brânza de vaci chiar dacă nu sunt cele mai gustoase brânzeturi. Au schimb cele mai puţine calorii. Nu vă lăsaţi păcăliţi de caş. Are multă grăsime, doar că nu are sare, deci nu este similar cu urda", spune nutriţionistul Eva Iorţan, potrivit Adevărul.

Vezi și: Beneficiile caiselor. Mină de aur pentru sănătate, mai ales pentru femeile însărcinate

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel