Ronaldo rămâne la Juventus, potrivit presei din Italia

Sursă foto: Captură Twitter
Sursă foto: Captură Twitter

Cristiano Ronaldo rămâne la Juventus, scrie presa italiană.

Cristiano Ronaldo rămâne la Juventus Torino, informează vineri La Gazzetta dello Sport, în contextul speculaţiilor despre viitorul celebrului fotbalist portughez, aflat sub contract cu "Bătrâna Doamnă" până în vara anului viitor.

"CR7: vin şi rămân", scrie pe prima pagină La Gazzetta dello Sport, potrivit căruia atacantul se va întoarce pe 25 iunie la Torino, fiind nerăbdător să reia antrenamentele. Ziarul afirmă că Jorge Mendes, agentul lui Ronaldo, va vorbi cu preşedintele lui Juventus, Andrea Agnelli, despre o posibilă prelungire a contractului până în anul 2023.

Fotbalistul de 36 de ani este în vacanţă, după ce a participat la EURO 2020 cu echipa Portugaliei, pentru care are 179 de selecţii şi 109 goluri. Miercuri, vicepreşedintele lui Juve, Pavel Nedved, a spus: "Nimeni din anturajul lui nu ne-a spus că vrea să plece şi îl aşteptăm alături de noi pe 25 iulie".

În sezonul trecut, Ronaldo a terminat pe primul loc în clasamentul golgheterilor din Serie A, cu 29 de reuşite, dar Juve a încheiat doar pe poziţia a 4-a, transmite Agerpres.

Cristiano Ronaldo "este nebun", a afirmat Florentino Perez, potrivit unei noi înregistrări

Cristiano Ronaldo "este nebun", a afirmat Florentino Perez, potrivit unei noi înregistrări publicate de ziarul online El Confidencial.

"Este nebun. Tipul acesta este un idiot, un bolnav. Crezi că tipul ăsta este normal, însă nu este, altfel nu ar face lucrurile pe care le face. Toată lumea a văzut ultima prostie pe care a făcut-o. De ce crezi că a făcut prostia asta?", a declarat Florentino Perez despre vedeta portugheză, care a jucat la Real între 2009 şi 2018. El Confidencial nu a explicat în ce context a făcut Perez aceste afirmaţii.

Perez a spus lucruri foarte dure şi despre alţi jucători, agentul de jucători Jorge Mendes şi Jose Mourinho, care a antrenat-o pe Real între 2010 şi 2013.

"Mendes nu gestionează nimic cu el (Ronaldo - n. r.). Cum nu gestionează nimic cu Mourinho. Absolut nimic. La fel cu interviurile. Nimic. Sunt nişte tipi cu un ego teribil, nişte răsfăţaţi amândoi, şi el şi antrenorul, şi care nu văd realitatea, fiindcă ar putea câştiga mult mai mulţi bani dacă ar proceda altfel. Amândoi sunt nişte anormali, fiindcă vorbim de mulţi bani din drepturile de imagine. În plus, cu faţa asta pe care o au, cu latura asta dificilă, nimeni nu-i place...", a spus Perez.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Get it on App Store Get it on Google Play
DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt3
YesMy - smt4.3.1
pixel