Ronaldo pune capăt speculaţiilor: Nu pot permite oamenilor să se joace cu numele meu!

Cât costă nervii lui Cristiano Ronaldo după ce a dat de pământ cu telefonul unui spectator
Cât costă nervii lui Cristiano Ronaldo după ce a dat de pământ cu telefonul unui spectator

Cristiano Ronaldo intervine şi pune capăt speculaţiilor legate de cariera sa. 

Cristiano Ronaldo a transmis, marţi seara, pe pagina sa de Facebook, un mesaj prin care doreşte să pună capăt speculaţiilor legate de cariera sa. Iată ce a transmis jucătorul lui Juventus: 

"Oricine mă cunoaște este conștient de cât de concentrat sunt pe munca mea. Mai puțină discuție și mai multă acțiune, acesta a fost motto-ul meu îndrumător de la începutul carierei mele. Cu toate acestea, având în vedere tot ce s-a spus și scris recent, trebuie să-mi expun poziția.

Mai mult decât lipsa de respect față de mine ca om și ca jucător, modul frivol în care viitorul meu este acoperit în mass-media este lipsit de respect pentru toate cluburile implicate în aceste zvonuri, precum și pentru jucătorii și personalul lor.

Povestea mea de la Real Madrid a fost scrisă. A fost înregistrat. În cuvinte și cifre, în trofee și titluri, în înregistrări și în titluri. Se află în Muzeul de pe stadionul Bernabeu și este, de asemenea, în mintea fiecărui fan al clubului. Și dincolo de ceea ce am realizat, îmi amintesc că în acei nouă ani am avut o relație de profundă afecțiune și respect pentru 'merengue afición', o afecțiune și respect pe care o păstrez până în prezent și pe care o voi prețui mereu. Știu că adevărații fani ai lui Real Madrid vor continua să mă aibă în inimile lor, iar eu îi voi avea în ai mei.

Pe lângă cel mai recent episod din Spania, au existat știri și povești frecvente care mă asociau cu o serie de cluburi din mai multe ligi diferite, nimeni n-a fost vreodată preocupat de încercarea de a afla adevărul real.

Rup acum tăcerea pentru a spune că nu pot permite oamenilor să se joace în continuare cu numele meu. Rămân concentrat pe cariera mea și în munca mea, angajat și pregătit pentru toate provocările cu care trebuie să mă confrunt. Orice altceva? Orice altceva este doar vorba", a scris, marţi seara, pe Facebook, Cristiano Ronaldo.

Reamintim faptul că, în ultima perioadă, au circulat numeroase zvonuri legate de o plecare a sa de la Juventus către alte cluburi de prestigiu din Europa.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Get it on App Store Get it on Google Play

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt3
YesMy - smt4.3.1
pixel