Ronaldo, extrem de rapid, chiar şi la 36 de ani. A alergat cu 32,51 km/h în meciul cu West Ham

Cristiano Ronaldo a alergat cu 32,51 km/h în meciul cu West Ham.

Atacantul portughez Cristiano Ronaldo continuă să impresioneze şi la 36 de ani, fiind cel mai rapid jucător de pe teren la meciul câştigat de echipa sa, Manchester United, pe terenul formaţiei West Ham United (scor 2-1), duminică, în campionatul de fotbal al Angliei, informează L'Equipe.

Ronaldo, autorul golului egalizator al echipei sale, a fost înregistrat cu 32,51 km/h în timpul unuia dintre sprinturile sale din timpul meciului de la Londra, a anunţat Manchester United pe site-ul său oficial.

Cvintuplul câştigător al Balonului de Aur s-a dovedit astfel cel mai rapid fotbalist în întâlnirea respectivă, depăşindu-l pe coechipierul său Aaron Wan-Bissaka (32,41 km/h) şi pe Jarrod Bowen de la West Ham (31,29 km/h).

Starul lusitan a marcat patru goluri în primele sale trei meciuri de la revenirea pe Old Trafford, unul în Liga Campionilor şi trei în Premier League, informează Agerpres.

***

Manchester United a învins pe West Ham United, duminică seara, în deplasare cu 2-1, în etapa a 5-a din Premier League, echipa lui Solskjaer acumulând 13 puncte, ca şi Liverpool, dar fiind pe locul 2 ca urmare a golaverajului.

Pe Stadionul Olimpic din Londra, Said Benrahma a deschis scorul pentru gazde, însă Cristiano Ronaldo a egalat 5 minute mai târziu, pentru ca Jesse Lingard să stabilească scorul final în minutul 89.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience
Iti place noua modalitate de votare pe dcnews.ro?

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel