RONALD GAVRIL - DAVID BENAVIDEZ rezultat 18 februarie titlu mondial

Scutaru Cristina / 17 feb 2018 / 15:38 Salveaza PDF Comentarii
Descriere foto:

RONALD GAVRIL - DAVID BENAVIDEZ rezultat 18 februarie. Ronald Gavril s-a luptat duminică dimineața, de la ora 06.00, pentru titlul mondial în versiunea WBC la categoria semijlocie cu David Benavidez. Românul a pierdut categoric meciul, la puncte.

UPDATE: Ronald Gavril, 31 de ani, a ratat și a doua oportunitate de a deveni campion mondial WBC la categoria supermijlocie. Pugilistul român a fost învins din nou de David Benavidez, 21 de ani, după un meci controlat de la un cap la altul de campionul mondial. 

Știrea inițială:

RONALD GAVRIL - DAVID BENAVIDEZ rezultat 18 februarie. ''Oamenii din spatele său au încercat să-l facă un superstar înainte de a lupta cu mine. Nu ştiu ce au spus înaintea primului meci, dar cred că ar trebuie să aştepte până după revanşă. Sunt boxerul mai puternic... Nu voi căuta knockout-ul. Voi încerca să câştig fiecare rundă, dar şi să nu las verdictul la îndemâna arbitrilor-judecători, ca data trecută'', a declarat Ronald ''The Thrill'' Gavril în presa americană.

RONALD GAVRIL - DAVID BENAVIDEZ rezultat 18 februarie. Campionul David Benavidez a declarat, la rândul său, că vrea să îi încheie cariera lui Gavril: ''O să-l fac pe Gavril să se retragă după acest meci. O să-l fac KO. (...) Nu va mai dori să boxeze după ce o să termin cu el. M-a trimis la podea, dar nu m-a rănit în niciun fel în primul meci. M-am ridicat şi am zâmbit. Nu i-am simţit deloc forţa''.

RONALD GAVRIL - DAVID BENAVIDEZ rezultat 18 februarie. Sportivul român poate să-și ia revanșa după ce, la începutul lunii septembrie, a fost învins la puncte de David Benavidez, în meci pentru titlul mondial WBC la categoria supermijlocie, într-o gală desfășurată la Las Vegas.

RONALD GAVRIL - DAVID BENAVIDEZ rezultat 18 februarie. David Benavidez a fost văzut învingător de doi arbitri-judecători, cu 116-111 și 117-111, în timp ce Ronald Gavril a fost creditat ca învingător de altul, cu 116-111.

RONALD GAVRIL - DAVID BENAVIDEZ rezultat 18 februarie. Băcăuanul, despre care rareori se vorbește în România, deși în America este pe buzele tuturor, în meciul cu David Benavidez a boxat cu niște mănuși care aveau imprimat pe ele tricolorul. Și le-a comandat special pentru această întâlnire. Ronald Gavril merită toată aprecierea și pentru că a ajuns unde a ajuns doar pe talentul și munca lui, fără niciun ajutor din partea României. Cât costă acele mănuși? Cam 500 de dolari. Acest detaliu a trecut neobservat de către cei mai mulți români.

RONALD GAVRIL - DAVID BENAVIDEZ rezultat 18 februarie. Ronald Gavril a suferit a doua sa înfrângere la profesioniști, având 18 victorii (14 KO) și a ratat șansa de a deveni al cincilea boxer român campion mondial la profesioniști, după Mihai Leu, Leonard Doroftei, Lucian Bute și Adrian Diaconu.

Meciul, în direct, la Antena 3

[citeste si]

RONALD GAVRIL - DAVID BENAVIDEZ rezultat 18 februarie. Meciul dintre Ronald Gavril și David Benavidez va începe duminică dimineață, la ora 06:00. Rezultatul final îl puteți afla de pe WWW.DCNEWS.RO.   

RONALD GAVRIL - DAVID BENAVIDEZ rezultat 18 februarie. Precizăm că îl veți putea urmări pe Ronald Gavril, în direct, la Antena 3.


Te-ar putea interesa
Iti place noua modalitate de votare pe dcnews.ro?


Copyright 2019 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate.


dcn.n-nxt.24