RONALD GAVRIL - DAVID BENAVIDEZ rezultat 18 februarie titlu mondial

RONALD GAVRIL - DAVID BENAVIDEZ rezultat 18 februarie. Ronald Gavril s-a luptat duminică dimineața, de la ora 06.00, pentru titlul mondial în versiunea WBC la categoria semijlocie cu David Benavidez. Românul a pierdut categoric meciul, la puncte.

UPDATE: Ronald Gavril, 31 de ani, a ratat și a doua oportunitate de a deveni campion mondial WBC la categoria supermijlocie. Pugilistul român a fost învins din nou de David Benavidez, 21 de ani, după un meci controlat de la un cap la altul de campionul mondial. 

Știrea inițială:

RONALD GAVRIL - DAVID BENAVIDEZ rezultat 18 februarie. Oamenii din spatele său au încercat să-l facă un superstar înainte de a lupta cu mine. Nu ştiu ce au spus înaintea primului meci, dar cred că ar trebuie să aştepte până după revanşă. Sunt boxerul mai puternic... Nu voi căuta knockout-ul. Voi încerca să câştig fiecare rundă, dar şi să nu las verdictul la îndemâna arbitrilor-judecători, ca data trecută, a declarat Ronald The Thrill Gavril în presa americană.

RONALD GAVRIL - DAVID BENAVIDEZ rezultat 18 februarie. Campionul David Benavidez a declarat, la rândul său, că vrea să îi încheie cariera lui Gavril: O să-l fac pe Gavril să se retragă după acest meci. O să-l fac KO. (...) Nu va mai dori să boxeze după ce o să termin cu el. M-a trimis la podea, dar nu m-a rănit în niciun fel în primul meci. M-am ridicat şi am zâmbit. Nu i-am simţit deloc forţa.

RONALD GAVRIL - DAVID BENAVIDEZ rezultat 18 februarie. Sportivul român poate să-și ia revanșa după ce, la începutul lunii septembrie, a fost învins la puncte de David Benavidez, în meci pentru titlul mondial WBC la categoria supermijlocie, într-o gală desfășurată la Las Vegas.

RONALD GAVRIL - DAVID BENAVIDEZ rezultat 18 februarie. David Benavidez a fost văzut învingător de doi arbitri-judecători, cu 116-111 și 117-111, în timp ce Ronald Gavril a fost creditat ca învingător de altul, cu 116-111.

RONALD GAVRIL - DAVID BENAVIDEZ rezultat 18 februarie. Băcăuanul, despre care rareori se vorbește în România, deși în America este pe buzele tuturor, în meciul cu David Benavidez a boxat cu niște mănuși care aveau imprimat pe ele tricolorul. Și le-a comandat special pentru această întâlnire. Ronald Gavril merită toată aprecierea și pentru că a ajuns unde a ajuns doar pe talentul și munca lui, fără niciun ajutor din partea României. Cât costă acele mănuși? Cam 500 de dolari. Acest detaliu a trecut neobservat de către cei mai mulți români.

RONALD GAVRIL - DAVID BENAVIDEZ rezultat 18 februarie. Ronald Gavril a suferit a doua sa înfrângere la profesioniști, având 18 victorii (14 KO) și a ratat șansa de a deveni al cincilea boxer român campion mondial la profesioniști, după Mihai Leu, Leonard Doroftei, Lucian Bute și Adrian Diaconu.

Meciul, în direct, la Antena 3

[citeste si]

RONALD GAVRIL - DAVID BENAVIDEZ rezultat 18 februarie. Meciul dintre Ronald Gavril și David Benavidez va începe duminică dimineață, la ora 06:00. Rezultatul final îl puteți afla de pe WWW.DCNEWS.RO.   

RONALD GAVRIL - DAVID BENAVIDEZ rezultat 18 februarie. Precizăm că îl veți putea urmări pe Ronald Gavril, în direct, la Antena 3.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel