Rompetrol își extinde rețeaua de benzinării din Georgia

Rompetrol Georgia, companie ce face parte din grupul KMG international, desfășoară în principal activități pe segmentele de retail, trading și wholesale. Compania este unul dintre cei mai mari distribuitorii de produse petroliere din regiune, operând două depozite petroliere în Georgia. 

Unul din obiectivele majore pentru acest an ale companiei Rompetrol Georgia este dezvoltarea și modernizarea rețelei de benzinării. Până acum, au fost deschise 13 stații noi iar alte 45 de stații au fost modernizate, din totalul de 71 câte include rețeaua locală de distribuție.

Recent, Mariana Durleșteanu, Group Chief Financial Officer al KMG International, a avut o întâlnire cu Dimitry Kumsishvili, Prim-Vicepremier și Ministru de Finanțe al Georgiei. Discuțiile s-au axat pe rezultatele financiare și operaționale ale Grupului KMGI și ale Rompetrol Georgia în anul 2016, dar și planurile pentru 2017.

"Rompetrol Georgia are o vechime de peste 10 ani pe piața locală și este considerat unul dintre liderii acestei piețe prin calitatea produselor sale. Cu peste 700 de angajați, Rompetrol Georgia este unul dintre cei mai mari angajatori din Georgia și unul dintre cei mai mari 5 contribuabili la bugetul național, la care a contribuit cu aproximativ 262 milioane de dolari prin taxe în intervalul 2012-2016," a declarat Mariana Durleșteanu.

[citeste si]

KMGI și-a îmbunătățit performanțele tehnologice și rezultatele financiare contribuind în paralel la consolidarea și dezvoltarea operațiunilor sale specifice din Romania și zona Mării Negre. Rezultatele record înregistrate de Grup se datorează în principal eficientizării operațiunilor și programelor specifice de îmbunătățire a producției, optimizării costurilor dar și implementării programului "Change for Good" lansat în 2014, a adăugat CFO-ul KMGI.

Compania trece printr-un program intensiv de dezvoltare și intenționează ca anul acesta să lanseze pe piața locală produse și procese inovatoare, cum ar fi programul de fidelizare care va permite companiei să ofere reduceri atractive clienților fideli, să finalizeze procesul de reconstrucție al depozitului de produse petroliere din Tbilisi, capitala Georgiei, dar și să introducă abordări inovatoare în sistemul de control al pierderilor.

Mai mult, Rompetrol Georgia va extinde în 2017 procesul de rebranding pentru întreaga rețea de benzinării, programul urmând să fie finalizat în acest an. Programul a fost dezvoltat pentru a satisface cerințele consumatorilor și pentru alinierea produselor la standardele europene, prin creșterea competitivității lor, dar și pentru a transmite valorile Grupului către o audiență mai largă.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel