Rompetrol, benzinărie nouă la Câmpulung Moldovenesc

O nouă benzinărie Rompetrol s-a deschis la Câmpulung Moldovenesc. 

Noua benzinărie a fost deschisă în 5 octombrie. Aceasta urmează identitatea vizuală modernă a brandului și este în concordanță cu strategia de retail a Grupului. Vizează îmbunătățirea și diversificarea produselor și serviciilor oferite consumatorului final, integrând soluții tehnice inovatoare și eficiente. 

Patru carburanți de calitate superioră

Rompetrol comercializează cei patru carburanți din gama Efix, recunoscuți pentru calitatea superioară, dispune de pompa rapidă pentru încărcare, iar clienții pot folosi serviciul de plăți M-pesa, pot plăti Rovigneta și beneficiaza de un spațiu generos pentru parcare.

Poziționare perfectă pentru turiști și localnici

Rompetrol Câmpulung este extrem de bine poziționat, pe un traseu care leagă două regiuni istorice, Transilvania și Bucovina. Este gândit atât ca un loc unde poate fi luată o pauză de la drum, cât și un punct de întâlnire pentru localnici, datorită restaurantului ”hei”. 

Pauze gustoase și sănătoase

Restaurantul hei promovează mâncarea sănătoasă care se prepară rapid pentru cei care doresc să încerce o nouă experiență revitalizantă în pauza de la drum.

Pauzele oferite clienților sunt menite să ofere nu numai calitatea carburanților și a serviciilor gastro, ci și un moment semnificativ de reîmprospatare, un stimulent sănătos, energia necesară pentru revenirea la drum și continuarea acestuia către destinațiile dorite.

Prezență specială

La deschiderea benzinariei a participat pilotul de drift Răzvan Frățianu, care alimentează de la Rompetrol și a testat produsele hei de la Rompetrol. 

Rompetrol Câmpulung este a patra stație deschisă de companie în acest an. Urmează să fie extinsă cu benzinării în Baia Mare și București. 

Segmentul de distributie al Rompetrol Downstream cuprindea 789 puncte de comercializare la jumătatea anului 2017, incluzând rețeaua de stații proprii, stații partener, stații mobile.

Activităţile de retail ale KMG International sunt desfăşurate în peste 1.000 de puncte de distribuţie carburanţi deţinute şi operate în ţări precum România, Georgia, Bulgaria, Moldova.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel