EXCLUSIV  Romgaz, plan pentru momentul în care resursele de gaze se vor epuiza. Adrian Volintiru: Asta vom face - VIDEO

Romgaz
Romgaz

Adrian Volintiru, directorul general al Romgaz, a vorbit despre modul în care se pregăteşte compania pentru momentul în care resursele de gaze se vor epuiza.

Adrian Volintiru, director general Romgaz, a explicat, într-un interviu acordat DC News, care este modul în care compania se pregăteşte pentru momentul în care resursele de gaz vor deveni insuficiente sau chiar se vor epuiza.

"E bine să nu uităm că acest gaz se va termina într-o zi. E un combustibil fosil şi epuizabil. Acesta e şi motivul pentru care Romgaz face toate eforturile de diversificare: căutăm rute noi pentru gaz, căutăm investiţii noi şi în petrochimie, în energie electrică, avem în analiză parcuri eoliene, investim şi în Marea Neagră. Adică o diversificate cât se poate de mare, inclusiv în afara ţării. (...) Cam asta face parte din proiectele noastre. Ce ne-am dori mai mult, ca şi producător naţional de gaz este o diversitate mai mare a rutelor de transport dar şi Transgaz are un program ambiţios de investiţii şi se ţine de el şi sperăm ca împreună să diversificăm", a declarat Adrian Volintiru.

VIDEO: 

 

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel