Unsmoke. ROMEXPO, premieră în România. Mihai Daraban: Dovada că lucrurile pot fi bine făcute

ROMEXPO participă la un demers ce se adresează în egală măsură fumătorilor și nefumătorilor cu scopul de a începe o conversație despre opțiunile pe care fumătorii le au pentru a elimina fumul din viețile lor.

La doar câteva săptămâni de la momentul lansării oficiale a campaniei Unsmoke Romania, Philip Morris România anunță semnarea parteneriatului cu ROMEXPO. Liderul industriei românești de târguri și expoziții din țara noastră se alătură promisiunii Philip Morris de a construi un viitor fără fum. Lansată în luna noiembrie, Unsmoke România este prima campanie împotriva efectelor fumatului demarată în țara noastră de o companie din industria tutunului și face parte din inițiativa Unsmoke Your World desfășurată de Philip Morris în mai multe țări.

Acesta este un demers ce se adresează în egală măsură fumătorilor și nefumătorilor cu scopul de a începe o conversație despre opțiunile pe care fumătorii le au pentru a elimina fumul din viețile lor. ROMEXPO, cel mai mare spațiu expozițional din România cu o suprafață de peste 100.000 metri pătrați și aproximativ un milion de vizitatori anual, a răspuns propunerii Philip Morris România de a deschide o conversație onestă despre efectele fumatului.

Mihai Daraban: Un demers de a încuraja societatea să facă alegeri mai bune

„Rolul nostru, al CCIR, este acela de a crea un climat de încredere între companii, iar rolul Romexpo este acela de a fi platforma de întâlnire între companii, pe de o parte, și între companii și consumatori, pe de altă parte. Suntem încântați să putem prezenta Romexpo drept un partener de cursă lungă și că dincolo de a fi un spațiu expozițional, Romexpo, este dovada că în România lucrurile pot fi bine făcute.  Instituția pe care o reprezint a încurajat întotdeauna investițiile în cercetare și dezvoltare care vin dinspre mediul privat, acestea ajutând dezvoltarea societății și a mediului de afaceri. Parteneriatele public-privat sunt semne ale normalității unei societăți, iar parteneriatul cu Philip Morris merge dincolo de o asociere de imagine, fiind un demers de a încuraja societatea să facă alegeri mai bune”, a spus Mihai Daraban, președintele Camerei de Comerț și Industrie a României.

„Sunt mândru că ROMEXPO a acceptat propunerea noastră. Este important pentru o companie ca Philip Morris care a investit peste 6.5 miliarde de dolari în cercetarea și dezvoltarea de produse fără fum care sunt alternative mai bune pentru fumătorii din întreaga lume, să aibă alături parteneri puternici care înțeleg misiunea noastră. Accesul la informație este esențial pentru a ajuta fumătorii să facă cea mai bună alegere pentru ei, iar parteneriatul cu Romexpo reprezintă un demers firesc pentru informarea și educarea sutelor de mii de vizitatori anuali ai spațiului” a declarat Branislav Bibic, Managing Director al Philip Morris România.

Concept unic în România

Parteneriatul dintre Philip Morris și Romexpo este un concept unic în România, un demers care preia din valorile ambelor companii de a oferi clienților și vizitatorilor acces la experiențe și produse inovatoare, la cele mai înalte standarde de calitate. Obiectivul acestui parteneriat este de a crea un spațiu fără fum și un dialog onest despre reducerea riscurilor asociate fumatului. Este astfel evidențiat rolul informării participanților la expozițiile și târgurilor Romexpo despre riscurile asociate fumatului și în același timp despre alternativele mai puțin nocive la fumat și despre beneficiile și rezultatele științei care fundamentează aceste produse.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Get it on App Store Get it on Google Play

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt3
YesMy - smt4.3.1
pixel