Romeo Stavarache, aflat în arest la domiciliu, a ajuns la spital

Primarul suspendat al municipiului Bacău, Romeo Stavarache, aflat în arest la domiciliu pentru corupţie, a ajuns la spital. Acolo i-a fost montat un dispozitiv pentru monitorizarea tensiunii arteriale, după ce a acuzat probleme cardiace, ulterior edilul ajungând la Curtea de Apel Bacău.

VEZI ȘI: Exclusiv. Ziarist și profesor de jurnalism a murit. Mărturiile celor care l-au cunoscut: "Sunt pur și simplu șocată. A fost un om extraordinar"

Medicii Spitalului Judeţean de Urgenţă Bacău i-au montat primarului Romeo Stavarache un dispozitiv pentru monitorizarea tensiunii arteriale, după ce edilul a ajuns din nou la unitatea medicală cu probleme de sănătate.

Înainte, primarul băcăuan a primit acceptul Curţii de Apel Bacău de a-şi părăsi locuinţa, după ce instanţa a hotărât măsura arestului la domiciliu, încă din 2 septembrie, în cazul lui Romeo Stavarache.

"Respectivul aparat a fost montat pentru diagnosticarea şi evaluarea severităţii hipertensiunii arteriale permanente sau oscilante care apar pe parcursul unei zile şi nu sunt surprinse în timpul unei consultaţii cardiologice. Mâine (n.r.-joi), dispozitivul va fi scos şi dus la medicul specialist, care va citi şi interpreta rezultatele. În funcţie de acestea, va fi evaluată şi starea de sănătate a domnului Stavarache", a declarat, miercuri, corespondentului MEDIAFAX avocatul primarului Romeo Stavarache, Doiniţa Boană.

După ce a părăsit spitalul, primarul suspendat al Bacăului a mers la Curtea de Apel Bacău, după ce a solicitat în instanţă "verificarea legalităţii şi temeiniciei arestului la domiciliu".

Magistraţii instanţei băcăuane au decis menţinerea arestului la domiciliu, sentinţă contestată însă de avocatul lui Romeo Stavarache la Înalta Curte de Casaţie şi Justiţie.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience
Iti place noua modalitate de votare pe dcnews.ro?

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel