Romașcanu: Firea, în ciuda opoziției constante a PNL și USR, a reușit aceste lucruri!

Lucian Romașcanu, purtătorul de cuvânt al Partidului Social Democrat, a transmis un mesaj despre primarul Capitalei, Gabriela Firea.

'Primarul Firea, în ciuda opoziției constante a PNL și USR, a reușit demararea celui mai ambițios program de înnoire a parcului auto, a pornit proiecte de park-and-ride, a inaugurat linii dedicate de transport în comun.

În ciuda opoziției fără sens a USR și PNL Primăria Generală a achiziționat 400 de autobuze Euro 6 care au înlocuit autobuzele vechi care sporeau riscul unor accidente similare cu cel de astăzi.

Domnul Dancă, ceva șef de cancelarie, sare din liniștea sărbătorilor de astăzi cu acuze mincinoase la adresa primarului Gabriela Firea.

Domnul Dancă, de la înălțimea celor șapte consilii de administrație din perioada Cioloș, își permite niște considerații complet deplasate la adresa celui mai performant primar pe care l-a avut Capitala.

Care ar fi fost situația transportului în comun în București fără aceste măsuri? Nu vrem să ne gândim...

Deci, domnule Dancă, în lipsa unei contribuții rezonabile la viața bucureștenilor prin consilierii PNL și ai prietenilor din USR, poate ar fi mai bine să continuați cu șeful dumneavoastră, premierul Orban, turul prin cârciumi' a transmis Lucian Romașcanu, purtătorul de cuvânt al PSD, într-un comunicat de presă.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel