Romaqua Group, o companie responsabilă

Pentru Romaqua Group viaţa şi sănătatea oamenilor reprezintă valori supreme, valori pe care înţelege să le protejeze înaintea oricăror altor interese, fie ele personale, materiale sau de altă natură. Acest lucru reprezintă un adevărat crez al companiei, crez pe care Romaqua Group l-a manifestat constant, chiar anterior apariţiei pandemiei, prin grija pe care a acordat-o produselor, pe care a înţeles să le protejeze prin aplicarea de sigilii de protecţie. 

În condiţiile în care activează în industria alimentară, iar volumul vânzărilor  depăşeşte sute de milioane de bucăţi, din respect pentru sănătatea şi viaţa oamenilor compania nu îşi poate  asuma riscul de a nu adopta toate măsurile ce se impun pentru a proteja aceste valori.

Romaqua Group a fost printre primele companii care au început achiziţia de măşti, mănuşi, vizete şi dezinfectanţi pentru angajaţii ei, încă dinainte de declanşarea si anunţarea oficială a pandemiei de COVID.

Romaqua Group a fost printre primele companii care a achiziţionat termometre pentru depistarea temperaturii la angajaţii săi şi a persoanelor care intră în companie.

Romaqua Group a achiziţionat şi concentratoare de oxigen în caz de urgenţă pentru angajaţii săi.

Romaqua Group a facut o serie de sponsorizări pentru spitale, primării şi alte asociaţii angajate în lupta pentru combaterea pandemiei.

Desfăşurându-şi activitatea în Industria Alimentara, Romaqua Group a respectat cu seriozitate masurile recomandate de DSP în lupta contra pandemiei de COVID în vederea asigurării respectului şi confortului pentru toţi clienții săi, atât interni, cât si  externi.

Atât politica europeană, cât şi legislaţia internă stabilesc condiţii stricte privind activitatea în industria HoReCa, criteriile după care poate avea loc accesul la spectacole, manifestări sportive, organizarea de întruniri private, accesul în alte ţări şi definesc ca determinant vaccinul pentru dobândirea imunităţii colective cu scopul revenirii la viaţa normală.

Romaqua Group S.A. nu poate ignora legislaţia internă şi practica internaţională în domeniu, fapt pentru care a dispus măsurile interne ce decurg din aplicarea legii.

Astfel, în deplinul respect al drepturilor şi libertăţilor individuale, a adoptat dispoziţii interne referitoare la purtarea măştii, dezinfecţie, stabilirea circuitelor, distanţarea sanitară, verificarea stării de sănătate a angajaţilor, participarea la procesul de producţie doar a persoanelor sănătoase, acordarea suportului necesar persoanelor care doreau şi doresc să se vaccineze.

Această stare de fapt se reflectă în gradul de sănătate şi mulţumire al angajaţilor, precum şi în calitatea şi siguranţa produselor. Relevant în acest sens este şi faptul că, deşi în companie lucrează peste 2.220 de angajaţi din 6 judeţe şi  interferăm cu peste 40.000 de persoane din ţara şi din străinătate,  nu am avut niciun deces cauzat de coronavirus iar rata de vaccinare se apropie de 60%.

Romaqua  Group rămâne determinată în aplicarea acelor principii care au drept scop fundamental protejarea vieţii şi sănătăţii omului.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Get it on App Store Get it on Google Play

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt3
YesMy - smt4.3.1
pixel